Hi I'm         
Jeremy Jackson
 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas porta orci ut nisi laoreet, eget hendrerit nisi sagittis. Nam rutrum, arcu vel pellentesque interdum, risus est sodales purus, sit amet congue felis felis non metus. Aliquam nunc ante, venenatis facilisis scelerisque in, vehicula sit amet mauris. Curabitur tempor ullamcorper porta. Quisque et massa in massa ullamcorpe .

 Consectetur id vel elit. Etiam eleifend urna ac mauris sollicitudin, eget porta enim fringilla. Morbi ultricies orci a bibendum varius. Nulla facilisi. Aenean sagittis pharetra augue, quis viverra leo fermentum consectetur. Pellentesque viverra dui vitae nisl blandit eleifend. Nam laoreet semper felis at luctus. Quisque eget commodo magna.

 Maecenas consequat quis magna pellentesque tincidunt. Suspendisse potenti. Quisque lacus sapien, suscipit a malesuada et, laoreet et eros. Mauris malesuada aliquet odio, in vulputate magna commodo sed. Phasellus non pretium elit. 
Om oss
Om oss
Och vad vi gör
Och vad vi gör
Vilka är Tack Tack Media?
Tack Tack Media är en liten digital byrå som verkar på distans med bas i Umeå.

Vi är experter på digital marknadsföring.

Det som är speciellt med oss är att vi inte hjälper dig med enskilda lösningar eller är en av flera tjänsteleverantörer, vi tar hand om allt inom digital marknadsföring du behöver hjälp med.

Tack Tack Media tar ansvar för att alla delar i marknadsföringen fungerar som en stor väloljad maskin.

Driver rätt trafik
Vi fokuserar på att använda content i sociala medier för att få uppmärksamhet, bygga varumärke och attrahera en stor skara idealkunder till er hemsida, landningssida eller i vårt fall - ert marknadsföringssystem

Filtrerar fram era idealkunder
Genom oss får era idealkunder en kundupplevelse där genom er närvaro online inom några sekunder får en stark anledning att lämna sina uppgifter. De som inte är intresserade (och därmed ointressanta för er) filtreras bort.

Bygger relationer
Om er säljprocess är uppbyggd för det, kan ni genom automation av prospekt, kontakta dem direkt för försäljning.
Om inte, fortsätter kundresan genom vårt system där vi fortsätter att följa upp me dem från flera olika riktningar, med content som bygger relationer.

Konverterar prospekt till kunder
Om ni säljer online driver vi en ökad försäljning genom den här gruppen. Om ni säljer i era lokaler, kan vi driva dem dit men då ansvarar ni för att ta affären i hamn

Våra värderingar

Tack Tack Media använder sig av de senaste, mest effektiva metoderna och processerna inom modern digital marknadsföring.

Men effektivitet och resultat är inte allt. Vi tycker att HUR en gör det är lika viktigt.

Vi tycker att det är viktigt att marknadsföra:

  • Etiskt
  • ​Autentiskt
  • ​Ödmjukt
  • ​Serviceinriktat
  • Respektfullt

Unik möjlighet - Testa oss kostnadsfritt!
Vi bygger din plan för hur ett komplett marknadsföringssystem kan se ut.

oavsett om du vill gå vidare med oss, andra eller göra det själv, är planen vi ritar upp, din att göra vad du vill med.

Vem är Adam?
Jag har sett och varit verksam inom flera typer av marknadsföring, contentproduktion och journalistik. Efter flera år i branschen har jag märkt att det mesta (om inte allt) fungerar, men det finns en skala av hur bra olika saker fungerar (hur många kronor i avkastning det ger), hur hederligt och autentiskt det är och hur kostnadseffektivt det är.

Någon gång längs resans gång genom först traditionell marknadsföring, sedan alla typer av journalistik och nu digital marknadsföring, har jag undermedvetet sökt efter den bästa metoden. För om jag ska ta mig tiden att förstå ett företag med dess förutsättningar, behov och mål och sedan erbjuda att hjälpa till, vill jag kunna erbjuda något som utan tvivel är det bästa alternativet för kunden.

Jag har djupdykt i den moderna digitala marknadsföringen med alla dess olika metoder och har nu hittat den metod som vid skrivande stund inte bara är den mest autentiska och kostnadseffektiva, utan också den överlägset mest effektiva.
Den metodiken kan du läsa mer om i ” Om Tack Tack Media” här ovan.

Adam Timander heter jag och jag är född och uppvuxen i Tärnaby, denna anrika skidort. Jag spenderade också de första 20 åren av mitt liv som elitåkare innan jag tackade sporten för alla fina minnen och fick nöja mig med ett silver i ungdoms-SM 2001 som toppnotering. Bättre gick det för några av mina klubbkompisar…

Professionell blev jag istället inom berättande. Jag hade ynnesten att få rapportera nyheter i SVT som programledare (roligast) men också fotograf, videoreporter och webbreporter. Därtill hade jag också stimulerande uppdrag på Sveriges Radio och Västerbottens-Kuriren.

Jag lämnade journalistiken 2018 för att återigen ge mig in i marknadsföring (jag jobbade innan journalistiken med marknadsföring för den största dagstidningen i Oslo och inom företagssök (dåtidens hitta.se) när det började bli en het form av marknadsföring kring 2005.

Nu har jag ägnat all min tid som jag inte delar med min familj, på att erbjuda den bästa typen av digital marknadsföring för 2020 och det var där den här texten började.

Vill du boka en föreläsning/workshop för företag eller organisation?
Klicka på knappen...

Tack Tack Media | Copyright © 2020 | Alla rättigheter reserverade